Home Astro Foto Opto Yhteystiedot 22.04.2024
 
- Aluminointi
- Aurinkokalvo
- Hiomatarvikkeet
- Okulaarit
- Rakenneosia
- Tähtikuvaus
Baader-tuotteet
Uutta
 
Home > Astro > Uutta
 
T2-telejatke

T2-kierteinen telejatke

T2-kierteinen 2x telejatke. Hinta 38 euroa.

M42-kierteisiä käytettyjä loittoja

Varastossa on varsin runsaasti käytettyjä Pentax-kierteisiä, (42 x 1), loittorenkaita. Pituudet välillä 8 - 36 mm. Myydään yksittäin tai sarjoina. Hinnat alkaen 3 euroa/rengas.

 

M42-telejatke

M42-kierteisiä käytettyjä 2x telejatkeita

Näitäkin on varsin paljon. Siis Pentax-kierteisiä, (42 x 1), polttovälin kaksinkertaistavia telejatkeita. Hinnat 14 - 20 euroa/kpl. Useimmat ilman tulppia. Joissakin toinen tulppa, joissakin kotelo. Optiikka tarkastettu ja hinnoittelu tehty ulkonäön ja varusteiden mukaan. 

 

Sekalaisia käytettyjä 2x telejatkeita

Filmiaikaisia polttovälin kaksinkertaistavia telejatkeita. Useimmat tehty kameroihin, jotka poistuneet aikoja sitten markkinoilta. Hinnat 11 - 15 euroa/kpl. Osaava harrastaja voi irroittaa linssipesän omia rakennelmiaan varten. Näidenkin optiikka on tarkastettu. Useissa monikerroksinen heijastustuksenestopinnoitus linsseissä. 

 

Canon FD:n kiinnitykseen sopivia loittoja ja 2x telejatkeita

Muutamia käytettyjä telejatkeita ja runsaasti käytettyjä, mutta hyväkuntoisia loittoja. Tarkempaa tietoa saa kysymällä.

 

Diffraktiohila

Edullinen diffraktiohila optisiin kokeiluihin. 5x5 cm:n pahvikehyksessä olevassa läpäisyhilassa 1000 viivaa millimetrille. Hinta 4 euroa. Isommassa koossa on saatavana 1000 ja 500 linjaista hilakalvoa. 

 

MTO-peilioptiikan kiinnityksen vaihtaminen

MTO-peiliobjektiivit ovat yleensä helposti sovitettavissa eri järjestelmäkameroille. Toisinaan prismakotelon tai käsikahvan sijainti vaikeuttaa asiaa. Ohjeet täältä.

 

 

© Teknofokus 2024